Anti–celulite gel

Email
Ovo je scecifična formula na bazi biljnih ekstrakata koja stimuliše mikrocirkulaciju tkiva, vraća tonus i čvrstinu koži. Pažljivo odabrani biljni sastojci ovog gela neutrališu otrove i izbacuju ih van organizma.

Vita Anti–celullite gel a 150 ml

 

Celulit je želatinasta masa koja je sastavljena od masti i vode, a sadrži i mnogo štetnih materija, koje organizam taloži ispod kože. To je spor proces, koji se odvija u potkožnom masnom tkivu, a ukoliko se ne reaguje na vrijeme i na pravi način, vremenom može doći do oštećenja zglobova i kardiovaskularnih problema.
Nastajanje celulita veže se za faktore poput nezdravog načina života, nepravilne ishrane, trudnoće i drugih vanjskih faktora poput nošenja visokih potpetica i uske obuće.

Kako djeluje Anti – celullite gel?
Ovo je scecifična formula na bazi biljnih ekstrakata koja stimuliše mikrocirkulaciju tkiva, vraća tonus i čvrstinu koži. Pažljivo odabrani biljni sastojci ovog gela neutrališu otrove i izbacuju ih van organizma. Anti – celullite gel je inovativna formula koja osvježava kožu, umanjuje zamor kože, smanjuje celulit i kožu čini glatkom, sjajnom i elastičnom. Zahvaljujući njegovom djelovanju koža postaje učvršćena, celulit nestaje, a nastaju vlakna kolagena i elastina koji kožu čine zategnutom i glatkom.

Kako i kada primjenjivati Anti – celullite gel?
Nakon tuširanja, Anti – celullite gel se utrlja na željena mjesta i masira. Masažom se podstiče cirkulacija krvi, a time i metabolizam. Pojačanom cirkulacijom se izbaciju i toksične materije koje se talože u masnom tkivu. Da bi se učinak Anti – celullite gela povećao preporučuje se izbjegavati unos kalorične hrane i povećati fizičku aktivnost.

Kontakti

  • Email info@pharmamed.ba
  • Telefon +387 30 515 005
  • Adresa Dolac na Lašvi bb 72270 Travnik BiH
Top