Savremena analiza stanja organizma

Quantum Resonance Magnetic Analyser

QRMA je savremena medicinska tehnologija koja se bazira na kvantnoj medicini i koristi magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencija elektromagnetnih impulsa organizma, te otkriva u kojem se psihofizičkom stanju nalazi organizam. Na osnovu dobijenih rezultata moguće je djelovati preventivno na pojedina oboljenja prije nego se manifestuju na određeni način. QRMA metoda funkcionira bez vađenja krvi, bez zračenja organizma a kompletna analiza organizma se dobije za manje od jednog minuta. QRMA pokazuje stanje srca i krvnih žila, probavnog trakta, jetre, bubrega, pluća, reproduktivnih organa, zatim nivo šećera, minerala, vitamina, aminokiselina, toksina, stanje kože, mozga, endokrinog i imunog sistema.

QRMA aparat je instrument koji spaja modernu tehnologiju i medicinu i druge nauke u jedno. Ovaj aparat mjeri slabe elekrtomagnetne signale ćelija i tkiva te ih poredi sa referentnim signalima koje daje zdrav ljudski organizam.

Na osnovu dobijenih rezultata naši stručni saradnici/analitičari pacijentima daju informacije i preporuke o načinu ishrane, fizičkoj aktivnosti te kako će nadomjestiti neki potencijalni manjak u organizmu.

Naši stručni saradnici besplatno vrše mjerenje QRMA statusa organizma u apotekama te dijele savjete za očuvanje zdravlja.

Koja je Vaša najbliža apoteka u kojoj se vrši QRMA mjerenje pogledajte na tabeli ispod.

  

 

Kontakti

  • Email info@pharmamed.ba
  • Telefon +387 30 515 005
  • Adresa Dolac na Lašvi bb 72270 Travnik BiH
Top