ReCELL NOĆNA KREMA

Email
ReCELL hranjiva, regenerativna noćna krema za lice i vrat sa revitalizirajućim efektom hrani i hidratizira kožu tijekom sna. Hranjive tvari kao što su biokolostrum, vitamin E, pantenol i kakao maslac opskrbljuju kožu potrebnim nutrijentima i pružaju hidrataciju.

ReCELL NOĆNA KREMA 

sa biokolostrumom, hijaluronskom kiselinom i kolagenom

Revital effect

Hranjiva krema

Aktivne tvari sadržane u Noćnoj kremi:
• Hrane kožu
• Pomažu u procesu oporavka stanica kože
• Smiruju iritacije na koži
• Usporavaju proces starenja i poboljšavaju elastičnost
• Potiču sintezu kolagena na koži
• Poboljšavaju elastičnost i otpornost kože

ReCELL noćna krema
ReCELL hranjiva, regenerativna noćna krema za lice i vrat sa revitalizirajućim efektom hrani i hidratizira kožu tijekom sna. Hranjive tvari kao što su biokolostrum, vitamin E, pantenol i kakao maslac opskrbljuju kožu potrebnim nutrijentima i pružaju hidrataciju. Hijaluronska kiselina brzo ispunjava bore i neravnine na koži, a kolagen doprinosi sintezi kolagena u koži što poboljšava izgled i elastičnost kože, usporava proces starenja i smanjuje bore.

Kolostrum kozmetika
Predstavlja prirodno rješenje koje vraća elastičnost kože i smanjuje bore na licu. Na bazi kolostruma, hijaluronske kiseline i kolagena Natural Colostrum kozmetika osigurava koži 24-satnu njegu uz esencijalne hranjive tvari koje je čine zategnutom, zdravom i sa manje bora.
Upute za upotrebu
Natural Colostrum kozmetika je namijenjena za žene srednje i zrelije dobi.

Sastojci:
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Coconut Oil, Colostrum, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Alcohol, Glycosphingolipids, Hordeum Vulgare Extract, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Soluble Collagen, Sodium Citrate, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Triethanolamine, Linalool, Hexyl Cinnamal.

Pakovanje:
50 ml

Proizvođač/Manufacturer:
Pharmamed d.o.o. Travnik
Dolac na Lašvi bb
Bosna i Hercegovina
Tel: + 387 (0)30 515 005
www.pharmamed.ba

Kontakti

  • Email info@pharmamed.ba
  • Telefon +387 30 515 005
  • Adresa Dolac na Lašvi bb 72270 Travnik BiH
Top